Summer Sales! Cele mai multe reduceri la majoritatea sistemelor noastre ergonomice de purtat bebeluși le găsești acum active pe site! Oferta este valabilă până la sfârșitul lunii Iulie 2024 în limita stocului disponibil. Reducerea este deja aplicată la sistemele de purtat!

Ssc Mama baby standard Canvas

SSC Mama baby standard este un marsupiu ergonomic indicat a se utiliza de la 4-6 luni, minim 7 kg/ 70 cm  și până aproximativ 90 cm inaltime.
Este testat pentru maxim 20 kg.

Are braul foarte comod pentru purtator, fiind special creat pentru a asigura confort maxim.

Caracteristici: este varianta baby, lățime punte  35 cm, înălțime panou 40 cm. 
Materiale folosite: bumbac certificat Oeko Tex St. 100 pentru corp, iar pentru panou material ecofriendly ,100%bumbac. Toate cataramele folosite sunt Duraflex, catarame certificate pentru siguranta care o ofera.  

Chingile de la bretele, respectiv de la brau se ajustează în funcție de purtător, iar surplusul se prinde in elastic pentru a fi si estetic. Chingile folosite la actuala colectie de Soft Structured Carrier sunt certificate pentru calitate si rezistenta, in conformitate cu standardul SR EN ISO 9001:2008 editia 4. Incepand cu luna August 2019, toate chingiile folosite la marsupile Mama sunt intarite pe margine pentru a fi rezistente la purtari indelungate.

Materialele folosite sunt din bumbac 100%, certificat OEKO TEX St. 100, standard care certifica calitatea materialelor, rezistenta acestora, precum si faptul ca vopselele folosite sunt sigure si non-toxice.

Este un sistem ergonomic indicat pentru plimbări lungi. Greutatea copilului se distribuie uniform pe ambii umeri. Atat bretele cât și zona din jurul genunchilor copilului sunt umplute cu vatelina de calitate, pentru a oferi confort.  Spre deosebire de MeiTai care are braul buretat, SSC Mama are braul din spuma, fiind foarte comod. 

Se poate inclusiv alapta in acest sistem, datorita chingii care se ajusteaza la nivelul panoului.

Modalitatea de prindere la spate este atât în paralel cât și în x.

Afiseaza: 1-1 din 1 produse

 Filtre

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!