Summer Sales! Cele mai multe reduceri la majoritatea sistemelor noastre ergonomice de purtat bebeluși le găsești acum active pe site! Oferta este valabilă până la sfârșitul lunii Iulie 2024 în limita stocului disponibil. Reducerea este deja aplicată la sistemele de purtat!

Protectii din lana fiarta

Protectia din lână fiartă "Ia-ma cu tine!" este compatibila cu orice sistem de purtare ergonomic în orice sezon, se poate folosi de la primele semne ale toamnei până la sfârșitul primăverii. O recomandam de la -15 grade celsius la +15 grade celsius.
Este foarte usoara, aprox 300 grm lana. Si se potriveste atat la nou nascut, cat si la un toddler de aprox 90-95 cm ( aprox 2- 3 ani).

Ce ne place la protecția din lână fiartă:
  1. Reglează umiditatea. Lâna fiartă asigură o protecție excelentă deoarece poate absorbi umezeala, aproximativ 60% din greutatea proprie. Materialul împâslit și conținutul de lanolină determină alunecarea picăturilor de apă de pe suprafața protecției de lână.
  2. Reglează temperatura. Lâna fiartă acționează ca o barieră naturală și menține o temperatură corporală constantă.
  3. Confort și atractivitate. Protecția este comodă și ușoară, fiind și un material elegant, plăcut la atingere și care face față cu brio la o ploaie ușoară, vânt sau ninsoare. Sunt moi si placute la atingere, aproape windproof & waterproof.
  4. Fibră antibacteriană. Lâna neutralizează mirosurile și se curăță singură dacă o aerisești.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!