În luna Aprilie, la achizionarea unui sistem de purtare la preț întreg, primesti cadou un sling cu inele wrap conversion sau un wrap elastic. Menționează în secțiunea OBSERVATII din cadrul comenzii tale, ce sa iti trimitem cadou: sling cu inele wrap conversion sau wrap elastic și culoarea dorita (din cele disponibile pe site) și noi ne străduim sa iti trimitem cadoul dorit de tine!

Reguli de siguranță în babywearing

Reguli de siguranță în babywearing
Principalele reguli de siguranță în babywearing sunt:


1. ține-ți copilul în poziție verticală.
2. asigurați-vă că fața lor este vizibilă și căile aeriene sunt libere.
3. asigurați-vă că fața și pieptul bebelușului nu sunt lipite prea tare de purtător și că este suficient spațiu pentru a pătrunde aerul.
4. ține-i suficient de sus poziționat în sistemul de purtate încât să îl puteți săruta ușor pe frunte.
5. asigurați-vă că spatele lor este susținut.
6. ține-le piciorușele îndoite în sistemul de purtare ca și cum ar sta pe scaun. Poziția M este recomandată de specialiști și în cazul displaziei de șold.
7. capul bebelușului trebuie să fie susținut în permanență. Nou-născuții și bebelușii până în 6 luni au mușchii gâtului insuficient dezvoltați, în cazul bebelușilor cu probleme de sănătate se asigură susținerea capului cât timp este recomandat de medicul ce il ține sub observație.


După cum se poate observa in imaginea de mai sus, este foarte important ca sistemul de purtare folosit să fie reglat corespunzător, în funcție de înălțimea/gruetatea și vârsta bebelușului.

De asemenea, este foarte important să verificăm sistemul de purtare în mod regulat (să nu prezinte rupturi sau deteriorări ale materialului, cataramele să nu fie defecte (se pot defecta dacă la spălare nu sunt închise și se agață în cuva mașinii de spălat, sau le prindem din greșeală în ușa mașinii, etc), să nu fie descusut, etc. 

NU se folosește sistemul de purtare în loc de scaun de mașină sau atunci când facem diverse sporturi sau activități care pot fi periculoase pentru bebeluși.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!