În luna Aprilie, la achizionarea unui sistem de purtare la preț întreg, primesti cadou un sling cu inele wrap conversion sau un wrap elastic. Menționează în secțiunea OBSERVATII din cadrul comenzii tale, ce sa iti trimitem cadou: sling cu inele wrap conversion sau wrap elastic și culoarea dorita (din cele disponibile pe site) și noi ne străduim sa iti trimitem cadoul dorit de tine!

Protecție all season S4

Protecție all season S4
 
Bună și La mulți ani

Pentru sezonul 2023/2024 venim cu o nouă protecție all season.

Ce are diferit față de S3, care nouă ne-a plăcut mult de tot? Este mult mai ușoară și mai compactă.


Are 2 materiale de ultimă generație, detașabile cu prindere în fermoare. Materialul din exterior este softshell, material ce oferă protecției impermeabilitate, respirabilitate și în aceelași timp căldură. Softshell-ul este un tip de material tehnic care te va face să te simți conforabil. Softshellul a fost inventat să umple golul dintre fleece, materialul polar moale, pufos și călduros și hardshell-ul complet impermeabil și antivânt, dar rigid, neplăcut la atingere și foarte puțin respirabil.
Impermeabilitate: asigură o impermeabilitate ridicată 10.000 mm/ H2O, ceea ce o face rezistentă la o ploaie moderată. Respirabilitate: prezinta caracteritici excelente de respirabilitate pentru a evita supraîncalzirea și pentru a elimina transpirația corpului. Caracteristica de respirabilitate asigură și starea de confort simțită de utilizator. O recomandăm pentru plimbări lungi.
Rezistentă la vânt: rezistent la vânt (3000g/ m2/ 24h).


Materialul din interior este un polar moale si pufos, ce asigură un grad ridicat de caldură și respirabilitate, este ideal pentru sezonul rece. Polarul este foarte moale, confortabil și prietenos cu mediul. Materialul utilizat de noi este wind resistant și cu grad ridicat de respirabilitate. Acesta oferă căldura necesară unei plimbări primăvara sau toamna.


Cele două materiale se pot purta și separt, ambele beneficind de un buzunar mare pentru purtător, unde iți poți pune cheile, telefonul, servețele, etc.
Gluga este detasabilă cu prindere în fermoar. Interiorul la gluga este căptușit cu un bumbăcel moale, folosit și la wrapul elastic.
Achizitionând o protecție all season, nu ai doar o  singură protecție ci trei protecții. Protecția exterioară o poți folosi vara, face față cu brio la vânt și la ploiile de vară. Separat pentru serile reci de vară, primăvară și toamnă poți folosi protecția din flannel, iar iarna sau în zilele ploiase și reci de primavară și toamnă îți recomandăm să prinzii cele 2 protecții in fermoarele laterale, rezultând o a treia ce iți oferă tot confortul necesar ție și bebelușului tău.

Și foarte important: Este cea mai ușoară protecție all season produsă de noi, aprox. 500-600 grm.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!