În luna Aprilie, la achizionarea unui sistem de purtare la preț întreg, primesti cadou un sling cu inele wrap conversion sau un wrap elastic. Menționează în secțiunea OBSERVATII din cadrul comenzii tale, ce sa iti trimitem cadou: sling cu inele wrap conversion sau wrap elastic și culoarea dorita (din cele disponibile pe site) și noi ne străduim sa iti trimitem cadoul dorit de tine!

Iubim lâna și Protecțiile din lână fiartă pentru babywearing

Iubim lâna și Protecțiile din lână fiartă pentru babywearing

De mică îmi plăceau hainele de lână. Primele haine de lână au fost făcute de bunica mea, care era și încă mai este o expertă în tainele torsului lânii, pregătirea firului de lână, croșetatul si țesutul lânii. 

Așa am aflat ce multe proprietății are lână:
- fibrele de lână sunt slabe conductoare de căldură, așa că țesăturile din lână sunt considerate cele mai bune pentru îmbrăcămintea de iarnă, capacitatea de sertizare și izolație a fibrelor de lână captează aerul și rețin căldura. Acest lucru face țesătura din lână ideală pentru îmbrăcăminte și pături de vreme rece.
- lâna are o elasticitate naturală care îi permite să se întindă și să se refacă după deformare. Acest lucru conferă articolelor de îmbrăcăminte din lână păstrarea formei în timp.
- structura fibrei de lână atrage vaporii de umiditate din corp și îi permite să se evapore în atmosferă. Acest lucru menține lâna mai uscată decât alte fibre
- lâna are o rezistență la tracțiune și rezistență la abraziune relativ ridicată în comparație cu alte fibre naturale. Nu se comprimă cu ușurință sau se împrăștie. Hainele din lână îngrijite corespunzător pot rezista ani de zile.
- lâna este greu de aprins și arde încet. Nu se topește și nu picura atunci când este expus la căldură mare. Acest lucru îl face în mod natural ignifug.

 

O dată cu venirea lui Tudor în viața noastră, am cautat un material nou pentru protectiile de babywering care să fie moale, natural și să ne ajute să avem cat mai multe plimbări în sezonul rece. Așa am redescoperit lâna fiartă și beneficiile sale. Iar după cateva săptămâni de căutat furnizori de lână (100% lână) și testat noul model de protecție ( trebuie neapărat să fie ușoară, din fibre 100% naturale, comodă și să ne țină de cald fără să ne supraîncălzim) am ajuns să producem noua Protectie din lână fiartă, pe care noi o adorăm. Indiferent că mergem la cumpărături, la plimbare în parc sau alte drumeții, protecția din lână fiartă e tot timpul cu noi. Datorită acestei protectii călduroase, Tudor e îmbrăcat lejer (body si ciorapri si un strat de lână, o cagulă și mănuși), iar ieșirile noastre sunt o adevărată plăcere pentru amândoi.

Beneficii lână fiartă

Lâna fiartă este un material care există de secole. Spre deosebire de alte țesături, lâna fiartă este creată prin fierberea fibrelor de lână în apă fierbinte și săpun până când se micșorează și devin dense. Rezultatul este un material gros, cald, rezistent, care este ideal pentru îmbrăcămintea de iarnă.

Beneficii ale protecției din lână fiartă pentru babywearing:
1. este cea mai usoară protecție a noastră și incredibil de călduroasă datorită proprietățiilor sale izolante.
2. lâna este un material durabil și rezistent,
3. respinge umiditatea astfel încât să nu te uzi în timpul vremii reci și permite respirabilitatea aerului astfel încât cel mic să nu se supraîncălzească.
4. este rezistentă la murdărie și pete deoarece densitatea fibrei împiedică lichidele să pătrundă și să ude materialul.
5. materialul se întinde ușor fără să își piardă forma și nu își compromite integritatea în timpul purtării
6. lâna fiartă oferă o protecție superioară împotriva vântului și ploii, ceea ce o face un material ideal pentru plimări în aer liber,
7.este ușoară, dar în același timp densă și ajută la reținerea căldurii corporale, oferind în același timp aerisire, făcând lâna fiartă o alegere extrem de practică în timpul sezonului rece.


Instructiuni de curățare:
Lâna fiartă nu necesită spălare. Murdăria se curăță foarte ușor prin periere. Dacă protecția a fost murdărită, lasă murdăria să se usuce, iar apoi perie ușor până când aceasta va cădea de pe material. In cazul in care este absolut necesar, se poate spala de mana in apa rece (chiar rece) E atât de simplu si ușor de curațat!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!