Cele mai dragi și simpatice mărțișoare le purtăm la piept în fiecare zi, din prima zi de viață și până aleargă zglobii în jurul nostru. Cadou de Mărțișor din partea noastră primiți 30% Reducere la orice achiziție de pe site în perioada 01 Martie -31 Martie 2024. Reducerea se aplica automat în coșul de cumpărături! O primăvară plină de zâmbete să aveți de la mic la mare! *Nu intră în promoție sistemele de purtat și accesoriile din secțiunea Lichidare stoc, care beneficiază de reduceri de peste 50%.

Protectii all season S3

Protectii all season S3
Salut!

Pentru sezonul 2022/2023 venim cu o noua protectie all season.

Ce are diferit fata de cele din anii trecuti? Totul :) E concept nou, materiale noi. 


Are 2 materiale de ultima generatie, detasabile cu prindere in fermoare. Materialul din exterior este softshell, material ce ofera protectiei impermeabilitate, respirabilitate si in aceelasi timp caldura. Softshell-ul este un tip de material tehnic care te va face sa te simti conforabil. Softshellul a fost inventat să umple golul dintre fleece, materialul polar moale, pufos și călduros și hardshell-ul complet impermeabil și antivânt, dar rigid, neplăcut la atingere și foarte puțin respirabil.
Impermeabilitate: asigura o impermeabilitate ridicata 10.000 mm/ H2O, ceea ce o face rezistenta la o ploaie moderata. Respirabilitate: prezinta caracteritici excelente de respirabilitate pentru a evita supraincalzirea si pentru a elimina transpiratia corpului. Caracteristica de respirabilitate asigura si starea de confort simtita de utilizator. O recomandam pentru plimbari lungi.
Rezistenta la vant: rezistent la vânt (3000g/ m2/ 24h).


Materialul din interior este un polar moale si pufos, ce asigura un grad ridicat de caldura si respirabilitate, este ideal pentru sezonul rece. Polarul foarte moale, confortabil și prietenos cu mediul. Materialul utilizat de noi este wind resistant si cu grad ridicat de respirabilitate. Acesta oferind caldura necesara unei plimbari primavara sau toamna.


Cele doua materiale se pot purta si separt, ambele beneficind de un buzunar mare pentru purtator, unde iti poti pune cheile, telefonul, servetele, etc.
Gluga este detasabila cu prindere in fermoar. Interirul la gluga este captusit cu un bumbacel moale.
Achzitionand o protectie all season, nu ai doar o protectie ci trei. Protectia exterioara o poti folosi vara, face fata cu brio la vant si la ploiile de vara. Separat pentru serile reci de vara, primavara si toamna poti folosi protectia din flannel, iar iarna sau in zilele ploiase si reci de primavara si toamna iti reconandam sa atasezi cele 2 protectii, rezultand o a treia ce iti ofera tot confortul necesar tie si bebelusului tau.

Si foarte important: Este cea mai usoara protectie all season produsa de noi, aprox. 600 grm fata de vechea protectie care avea aproape un 1000 grm.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!